Hele inktvisjes met krabragout - chipirons entiers poêlés et marmelade de crabe

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 283 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
lunchgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Crockpot: Pulled pork

Een recept uit Marianne Breukers

Crockpot: Pulled pork

Serveersuggestie Crockpot: Pulled pork

Spiesen van varkenshaas in mosterdmarinade

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Crockpot: Pulled pork - Lovemyfood.nl

Serveersuggestie Crockpot: Pulled pork - Lovemyfood.nl