Chartreuse van rivierkreeftjes en filets mignons - chartreuse à la parisienne volgens Carême

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 35 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Champagnebonbons

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Venus op je bord

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Champagnebonbons

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Rivierkreeftjes in champagne - écrevisses au champagne

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen