Paella met vis en schaal- en schelpdieren - paella marinera

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 365 in Culinaria España .

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gekookte gamba

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Gamba's, mosselen en pijlstaartinktvis met parelcouscous in saffraanbouillon

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Ghawan mushi; Japanse gestoomde custard

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Fettucelle met gebakken gamba's en foreleitjes

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon