Rick van den Broek en Jan Lokhorst - Flavors of Bonaire

Flavors of Bonaire

discover the taste of an unique Caribbean island

Een boek van Rick van den Broek en Jan Lokhorst

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Flavors of Bonaire, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Ontdek de smaak van een uniek Caribisch eiland. - Na bijna 10 jaar op Bonaire te hebben gewoond en gewerkt hebben Rick en Kim van den Broek hun culinaire kennis en ervaring opgeschreven in dit geweldige kookboek. In het boek Flavors of Bonaire wordt verteld over de vernieuwde Bonairiaanse keuken waarbij ze vooral lokale producten hebben gebruikt.Dit inspirerende kookboek is een mix van Bonairiaanse producenten, lokale producten en geweldige fotografie. Er staan niet alleen waanzinnige recepten beschreven, maar in dit boek wordt het verhaal achter het gerecht op bijzondere wijze verteld. Het is dus niet alleen geschreven voor kookliefhebbers, maar mensen die een band hebben met Bonaire of nieuwsgierig zijn naar dit magische eiland zullen blij verrast worden.Tijdens hun periode op Bonaire hebben ze 3 toprestaurants geopend namelijk; Yachtclub Restaurant, Restaurant At Sea en La Cantina Del Mar. Door hun inzet en toewijding hebben ze verschillende prijzen gewonnen zoals “Best Restaurant of the Caribbean” en zijn ze lid geworden van Jeunes Restaurateures (JRE). Ook zijn ze de oprichters van BREWERY Bonaire dat tevens bekend is als “The house of Bonaire Blond” het lokale biermerk dat ze in 2014 hebben geïntroduceerd.Op dit moment zijn Rick en Kim weer woonachtig in Doetinchem, Nederland. Hier zijn ze bezig met een prestigieus project waarbij ze een Orangerie transformeren tot restaurant waarin de seizoenen en de Achterhoekse keuken de rode draad vormen. - Flavors of Bonaire is een inspirerend kookboek over de smaken van het eiland. Een mix van Bonairiaanse producenten, lokale producten en geweldige fotografie. Er staan niet alleen waanzinnige recepten beschreven, maar in dit boek wordt het verhaal achter het gerecht op bijzondere wijze verteld. Het is dus niet alleen geschreven voor kookliefhebbers, maar ook mensen die een band hebben met Bonaire of nieuwsgierig zijn naar dit magische eiland zullen blij verrast worden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken