Muriel Brunswig-Ibrahim, Lutz Jakel en Lutz Jäkel - De smaak van Marrakesh

De smaak van Marrakesh

meer dan 70 recepten uit de Marokkaanse keuken

Een boek van Muriel Brunswig-Ibrahim, Lutz Jakel en Lutz Jäkel

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De smaak van Marrakesh, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De smaak van Marrakesh

De echte Marokkaanse keuken

Marokko is een luilekkerland voor liefhebbers van lekker eten. Haute cuisine en volkskeuken komen er bij elkaar. Arabische, Europese, Afrikaanse en Berberinvloeden smelten er samen en leveren een heerlijke, ongelooflijk veelzijdige keuken op. In Marrakesh, smeltkroes, lievelingsplek van de koning en toeristisch bolwerk, zijn zowel culinaire als architectonische hoogstandjes te vinden. Geniet van alles wat Marrakesh en Marokko u te bieden hebben en laat u aan de hand van de prachtige foto’s van de stad en het eten meevoeren naar een andere wereld.

Met meer dan 70 recepten
- Uit het Duits vertaald kookboek met ruim zeventig Marokkaanse recepturen tegen een achtergrond van werkelijk prachtige fotografie van de stad Marrakesh in al haar schoonheid en magie. De inhoud is als volgt: Schlata (salades en groentepurees), Crêpes, bastille (pasteien en pannenkoeken), Harira (soep en eenpansgerechten), Tajine (tajine), Ksaksou (couscous), Luhum (vleesgerechten), Samak (visgerechten), Lhalwa, dessert (gebak en dessertjes, Confitures, machroubat (spreads en drankjes), Asasiat (basisrecepten). De recepturen zijn stapsgewijs beschreven op volgorde van ingrediëntenopgave plus bereidingstijden, moeilijkheidsgraad en soms een -praktisch- intro. Bijna elk recept gaat vergezeld van beeld. De receptuur is authentiek, met goed verkrijgbare producten en geeft een goed basisinzicht in de Marokkaanse keuken. Een inspirerend kookboek over de Marokkaanse keuken met prachtige fotografie uit Marrakesh.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken