Sajoer toemis sesawi (Gekruide Chinese kool met gedroogde garnalen)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 104 in De indonesische keuken Selamat Makan .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / groente / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Basisbouillon, Koreaanse

Een recept uit delicious. magazine - 2016-09

Bouillon, vis-

Een recept uit delicious. magazine - 2015-12

Bouillon met wontons

delicious. magazine - 2009-13

Food Nieuws Juni 2014

Een recept uit Ursula Strik