Sajoer asem tomaat, tahoe dan oedang (Tomaat-tahoe en garnalen)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 94 in De indonesische keuken Selamat Makan .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
diner / lunch / bijgerecht
Soort:
soep/bouillon / groente / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sajoer asem bruine bonen (Gekruide bruine bonen met soepvlees)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Sajoer lombok (Gekruide lombok met vlees, tahoe en tempé)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Sajoer asem kool dan ebbi (Gekruide kool met gedroogde garnalen)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Sajoer kari daging ajam (Gekruide groenten met kip)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan