Sajoer menir (Gekruide spinazie met maïs en garnalen)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 93 in De indonesische keuken Selamat Makan .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / groente / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Djalang koyek (Gevulde halve maantjes)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Frikadel ikan II (viskoekjes van tante Fien)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes

Risolle I (Gevulde flensjes)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Sambal goreng kool II (gekruide kool)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan