Henrik Orre - Vélochef

Vélochef

krachtvoer voor trainingen en wedstrijden

Een boek van Henrik Orre

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Vélochef, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Vélochef is een liefdesbetuiging aan voedsel en wielrennen. Henrik Orre bedacht tachtig heerlijke, in voedingswaarde evenwichtige recepten voor fietsers en andere sporters – en natuurlijk voor iedereen die van goed eten houdt!
Orre ontwikkelde speciale gerechten voor vóór, tijdens en na het sporten, te vinden in de verschillende hoofdstukken ‘pre velo’, ‘velo’ en ‘apres velo’. Eten dat smaakvol en eenvoudig te bereiden is, vaak met een verrassende twist en met goede ingrediënten die tegemoetkomen aan de voedingsbehoeften tijdens het presteren en het herstellen.
Daarnaast krijgt de lezer een kijkje in de keuken van een aantal van de beste wielrenners van dit moment (Richie Porte, Edvald Boasson Hagen en Emma Johansson) en de Italiaanse wielersmid Passoni. Ook werpt Orre een blik achter de schermen bij Team Sky tijdens de wielerwedstrijd Parijs-Nice in maart 2015. De foto’s zijn gemaakt door Patrik Engström, fotograaf en wielerfanaat. Het voorwoord is geschreven door Nigel Mitchell, hoofd Voeding van de Britse wielerunie en Team Sky.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken