Romige garnalenkorma

Je vindt dit recept op pagina 39 in Het sous-vide kookboek .

Keuken:
Indiaas
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rijst met saffraan en noten

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Saffraanrijst met dadels en amandelen

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Chicken Korma

Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Shirin polo - Zoeten feestelijke rijst

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken