Filip Jans, Luc De Raedemaeker, Carl Surmont, Melanie De Vrieze en Marleen Daniëls - De mijne is de beste

De mijne is de beste

hét stoofvleesboek

Een boek van Filip Jans, Luc De Raedemaeker, Carl Surmont, Melanie De Vrieze en Marleen Daniëls

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De mijne is de beste, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

To stew or not to stew, that’s the question. In elk frietkot vind je stoofvlees en bij elk familiefeest staat het – hopelijk vaker dan soms – op het menu. Van de Gentse stoverij van Louis Paul Boon tot de Nationale stoofvlees-frietdag van Jeroen Meus, dat stoofvlees een Belgische klassieker is mogen we gerust zeggen.Op het eerste gezicht lijkt stoofvlees een simpel gerecht, maar over de ingrediënten en de bereiding worden van oudsher heel wat boompjes opgezet. Met rundvlees en mosterd… maar zonder bier? Met rundvlees, mosterd, bruin bier… en varkensniertjes? Het eindresultaat verraadt de hand van de meester. Heden ten dage heeft iedereen zijn eigen dirty little secret, zijn geheime recept. In ‘De mijne is de beste – Hét stoofvleesboek’ verzamelden Filip, Carl en Luc twintig recepten voor stoofvlees. Van oerklassiek en oer-Vlaams tot postmodernistisch en exotisch.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken