Harder met gepekelde walnoten, geitenhangop en krokante boekweit

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 221 in Rijksmuseum kookboek .

Keuken:
Nederlands
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kasha - Boekweit

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Voorjaarsmisosoep met kip en boekweitnoedels

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Granola

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Kasha

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek