Anja Wiersma - De kleine chocolade voor dummies

De kleine chocolade voor dummies

Een boek van Anja Wiersma

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De kleine chocolade voor dummies, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In dit smakelijke boekje leer je alles over chocolade, de geliefde lekkernij die je zowel kunt eten als drinken. Onderwerpen als de geschiedenis van cacao, cacao- en chocoladeproducerende landen en de verschillende soorten chocolade komen uitgebreid aan bod. Ook krijg je een onderdompeling in de praline-cultuur en leer je chocolade te combineren met bijpassende drankjes. Een zinnenprikkelend boekje dat je mee op reis neemt en tegelijkertijd veel praktische tips en handvatten geeft om nog meer te genieten van chocolade.

Anja Wiersma is een enthousiaste gastronoom en fijnproever. Ze organiseert workshops over eten en drinken voor professionals en geïnteresseerden. Daarnaast is zij auteur van De kleine Thee voor Dummies en De kleine Koffie voor Dummies.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken