Cara Frost-Sharratt - Koken op de camping

Koken op de camping

meer dan 200 heerlijke gerechten om buiten klaar te maken

Een boek van Cara Frost-Sharratt

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken op de camping, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Als je van kamperen én lekker eten houdt, is dit het boek voor jou!
Het bevat meer dan 200 heerlijke gerechten, variërend van pannenkoeken, pasta en geroosterd vlees tot curry’s en stoofschotels. Je vindt er alle informatie die je nodig hebt om lekker, snel en eenvoudig eten boven het kampvuur of de barbecue te maken.
- Een kookboek met meer dan tweehonderd recepten voor barbecue, kampvuur of tweepitsbrander. Invalshoek is koken op de camping, maar de recepturen kunnen ook prima thuis gemaakt worden. Na een algemene inleiding die je niet direct verwacht in een kookboek zoals een checklist voor campingspullen (tent, grondzeil etc.) volgt een checklist met kookspullen, basis- en thuis voor te bereiden recepten. Daarna de hoofdstukken: Ontbijt, BBQ en kampvuur, In één pan, Snelle hap, Bijgerechten, sauzen en snacks, en Zoetigheid en drankjes. Elk hoofdstuk begint met een receptenindex. De recepten zijn redelijk toegankelijk, worden stapsgewijs beschreven (soms lange ingrediëntenlijstjes én lange bereidingstijden die je op de camping niet snel zult hanteren), aantal personen, voor- en bereidingstijd. Geen voedingswaarden. Tussendoor hoofdstukjes met eerste hulptips en things to do (soms nogal voor de hand liggend). Foodbeeld van eindresultaat (niet bij alle recepten). Met register op ingrediënt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken