Krabsoep uit Ningbo

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 149 in De Shanghai-keuken .

Keuken:
Chinees / Shanghai
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kai yang chao cai - Shanghai-paksoy met gedroogde garnalen

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Mei gan cai shao tu dou - Aardappelen met gedroogde gefermenteerde groente uit Shaoxing

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Cong you tu dou si - Geroerbakte aardappelreepjes met lente-ui

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Fu rong can dou - Hibiscusbloesemeiwit met verse tuinbonen

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken