Passatelli - Bouillon met sliertjes ei en parmezaanse kaas

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 109 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / voorgerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Appelkruimeltaartje met cranberrycompote

Een recept uit

Seppioline ripiene - Kleine zeekat gevuld met broodkruim, kappertjes en ansjovis

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Sarde a beccafico - Gevulde sardines

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

In de pan gebakken inktvis met citroen en pangrattato

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie