Roberta Pagnier, Giovanni Caminita en Sam Walravens - Heerlijk Italiaans

Heerlijk Italiaans

ontdek de authentieke Italiaanse keuken met Giovanni en Roberta

Een boek van Roberta Pagnier, Giovanni Caminita en Sam Walravens

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Heerlijk Italiaans, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Zwerf over de lokale markten, verlekker je aan de verse producten, de prachtige groente, en de vis die zo uit de zee komt. Schiet een caffè binnen voor een snelle ristretto of plof neer in een van de vele trattorie en proef de sfeer van Heerlijk Italiaans!

Waan je in het zuidelijke Sicilië van Giovanni als je proeft van zijn klassiekers en familiegerechten als Arancini con carne, Pasta alla Norma, Involtini di carne di vitello, Cannoli siciliani en Caponata.

Of geniet van de smaken uit het mondaine noorden – waar Roberta’s familie woont en waar haar de liefde voor eten en koken is bijgebracht – waar genoten wordt van Piccata al limone, Brasato al barolo, Gnocchi alla romana, Ossobuco alla milanese en Polenta con gorgonzola.

In Heerlijk Italiaans nemen chefs Roberta Pagnier en Giovanni Caminita je mee naar hun thuisland om je kennis te laten maken met de echte authentieke Italiaanse keuken, waarin de woorden ‘vers’ en ‘seizoensgebonden’ de boventoon voeren. Hun recepturen zijn voor iedereen te maken, niet ingewikkeld en boordevol smaak en traditie.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken