Tess Ward - Puur, lekker, vers

Puur, lekker, vers

de verrassende kracht van onbewerkt eten

Een boek van Tess Ward

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Puur, lekker, vers, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De verrassende kracht van onbewerkt eten.Frisse, eenvoudige recepten voor meer energie en levenslust.’Puur, lekker, vers’ helpt je manier van leven veranderen. Door voedzamer en eenvoudiger te eten herstelt je lichaam sneller en keert het terug naar zijn zuivere staat. De sobere benadering van eten in dit boek geeft meer energie, helpt gewicht te verliezen en het lichaam te reinigen. ‘Puur, lekker, vers’ is onderverdeeld naar de thema’s Puur, Rauw, Sober, Minimaal, Onopgesmukt, Natuurlijk en Detox en is voorzien van 60 heerlijke en eigentijdse recepten als Rode biet quinoa-muesli, Rauwe loempia met pindadipsaus en Groene bloemkool-couscous.Tess Ward is foodblogger. Ze is opgeleid aan de prestigieuze kookschool Le Cordon Bleu en heeft gewerkt in de keukens van The Rivier Cottage, Harwood Arms en The Ritz. Ze is tevens receptontwikkelaar voor onder andere Heinz en Le Creuset.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken