Brent Agin en Shereen Jegtvig - Superfoods voor Dummies

Superfoods voor Dummies

Een boek van Brent Agin en Shereen Jegtvig

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Superfoods voor Dummies, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wil jij gezonder eten, afvallen en je weerstand versterken? Dat kan met superfoods! Dit enthousiasmerende boek vertelt je alles wat je daarvoor moet weten: waarom je superfoods nodig hebt, wat de wetenschap erachter is, hoe je superfoods bereidt en hoe je ervan kunt profiteren. Van bananen en worteltjes tot havermout en sardines: dit boek geeft je een gezonde kijk op goed eten!

Brent Agin is huisarts en heeft een eigen praktijk gericht op voeding en verbetering van de gezondheid. Als medisch directeur van een succesvolle afval- en laserkliniek geeft hij patiënten advies over gezondheid en ouder worden. Shereen Jegtvig is auteur met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van gezondheid en voeding.
- Voor ieder die bewust gezonder wil eten biedt dit boek een alternatief voedingspatroon op basis van bekende en minder bekende ‘superfoods’. De inhoud beschrijft op een opmerkelijk eenvoudige manier de diverse aspecten die een rol spelen bij de keuze voor superfood. Het geheel is gericht op praktische toepassing, en geeft zeer veel achtergrondinformatie voor ‘leken’ en -enigszins- ‘ingewijden’. Opvallend zijn de bijzondere overzichtelijkheid, gemakkelijke raadpleegbaarheid, glasheldere uitleg en de allround-uitwerking. Een en ander is deskundig, goed onderbouwd (ondanks het gebruik van de ‘Voedselpiramide’ i.p.v. onze ‘Schijf van Vijf’!) en kan daarom een prima functie vervullen als uitgangspunt, vraagbaak en leidraad bij de overgang naar superfood. Aldus biedt het boek alle handvatten die nodig zijn om deze voedingswijze dagelijks in praktijk te brengen met gemakkelijke, afwisselende, smakelijke, karakteristieke - maar niet ‘buitenissige’ - recepten. Met een voor de Dummies-reeks typerende lay-out, met illustraties en pictogrammen, zonder foto’s van gerechten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken