Gurpareet Bains - Het superfooddieet

Het superfooddieet

weinig calorieën - smaakvol - recepten voor het leven

Een boek van Gurpareet Bains

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het superfooddieet, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het superfooddieet past perfect in een gezonde levensstijl en zorgt er bovendien voor dat u afvalt, dit aan de hand van verleidelijke en smaakvolle gerechten. Het superfooddieet bestaat uit drie eenvoudige dieetplannen gecombineerd met een verzameling heerlijke recepten, die geruststellend weinig calorieën en vet bevatten en rijk zijn aan superfoods en antioxidanten.

- Kies uw eigen eenvoudige dieetplan
- Wissel ontgiftingsdagen af
- Geniet van verrukkelijke verzadigende maaltijden die het immuunsysteem - Elk gerecht is verrijkt met natuurlijke antioxiderende en vetstofwisseling bevorderende superfoods die uw eetlust onder controle houden
- Met veel nuttige voedingsinfo
- Een boek met ‘superfood’ en ‘dieet’ in de titel: dat moet wel gezond zijn! De Brits-Indiase auteur, die vanaf zijn puberteit met overgewicht worstelt, en heel veel diëten heeft geprobeerd, combineert eeuwenoude ayuverdische teksten en moderne wetenschappelijke onderzoeken (zonder duidelijke bronvermelding), waarbij vooral anti-oxidanten belangrijk zijn. Zijn dieet bestaat uit gewone en ontgiftingsdagen, waarbij je afwisselend normaal eet en erg weinig (500 a 600 kcal op een dag), in drie varianten, waarbij lichaamsbeweging ook een rol speelt. De inleiding bevat lijsten met de energie en het gehalte aan anti-oxidanten (ORAC) van allerlei ingrediënten. De recepten (ontbijt, lunch, diner, hapje/drankje) bevatten informatie over calorieën, vetten en eigenschappen van kruiden en specerijen (oregano: hongeronderdrukkend en bevordert vetstofwisseling). Bains geeft veel recepten met kalkoenvlees, dat nóg magerder is dan kip. Hij geeft geen pasklare menu’s voor gewone en ontgiftingsdagen, je zult zelf de calorieën moeten optellen. Als je bewust met je lijf bezig bent, biedt Bains je veel informatie waardoor je afgewogen keuzes kunt maken. Met aantrekkelijke, paginagrote kleurenfoto’s van sommige gerechten en een register, veelal op hoofdingrediënt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken