Anja Wiersma en Henk de Jager - De kleine koffie voor Dummies

De kleine koffie voor Dummies

Een boek van Anja Wiersma en Henk de Jager

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De kleine koffie voor Dummies, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In dit smakelijke boekje leer je alles over koffie, de aromatische warme drank die wereldwijd zo geliefd is. Onderwerpen als de geschiedenis van koffie, koffieproducerende landen en zetmethoden komen uitgebreid aan bod. Kun je een koffie-etiket niet goed lezen of wil je gewoon weten waar je koffie vandaan komt en hoe die is gemaakt? Met De kleine Koffie voor Dummies kom je nooit meer ergens op de koffie.

Anja Wiersma is een enthousiaste (thuis)barista. Zij verzorgt gastronomische workshops en cursussen voor professionals en geïnteresseerden. Daarnaast is zij auteur van De kleine Thee voor Dummies.
- In dit kleine koffieboekje voor Dummies vindt de lezer in kort bestek en zonder omhaal alles wat een koffiedrinker zou moeten weten van zijn favoriete tijdverdrijf: geschiedenis van de koffieplant, karakteristieken van diverse soorten, de talrijke methoden van het zetten, soorten apparatuur en zelfs informatie over vermeende gevolgen voor onze gezondheid en nachtrust. Interessant ook is het hoofdstukje met recepten waarin koffie een onverwachte, exotische rol kan spelen. Met register.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken