Michel Roux en Martin Brigdale - Sauzen

Sauzen

zoet & hartig

Een boek van Michel Roux en Martin Brigdale

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sauzen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

SauzenZoet & hartigMichel RouxHet nieuwe standaardwerk met ruim 200 recepten- Gelauwerde chef Michel Roux wordt gezien als een van de meesters op het gebied van sauzen- Dit boek is een moderne herwerking van Roux’ bekroonde standaardwerk van tien jaar terug (ruim 300.000 ex. verkocht)- Met meer dan 200 creatieve en uiteenlopende recepten die bij alle soorten gerechten passen - Duidelijk beschreven technieken en vele instructieve foto’s’Ik heb koken, met al zijn verschillende disciplines, altijd vergeleken met een geweldige, honderd jaar oude boom. Machtig, vol leven en zich in alle richtingen uitstrekkend, waarbij het sap uit de stam voeding biedt aan al zijn takken. Als een van de vele wortels van de boom, helemaal bovenaan - of eigenlijk onderaan - bij de allerbelangrijkste, zul je ongetwijfeld sauzen vinden.’ Michel RouxMichel Roux behaalde drie Michelinsterren en ontving vele onderscheidingen. Hij verschijnt regelmatig op de tv en schreef verschillende succesvolle boeken, waaronder het Ei en Taarten, soezen, pasteien.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken