Nicolaas Klei - 2013 - Omfietswijngids

2013 - Omfietswijngids

Een boek van Nicolaas Klei

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 2013 - Omfietswijngids, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Compleet vernieuwd! De Omfietswijngids is nog lekkerder dan zijn voorganger de Supermarktwijngids. Alle wijnen in deze gids zijn het omfietsen waard. Nicolaas Klei proefde bijna 3000 wijnen en selecteerde hieruit 338 Omfietswijnen®. Hoewel er geen proefnotities van weggietwijnen en gaatwelwijnen zijn opgenomen in de gids, waarschuwt Klei als immer voor malafide bocht. Aan iedere proefnotitie is een afbeelding van de fles toegevoegd waardoor u nooit meer hoeft mis te grijpen.

Alle omfietswijnen, van 2,49 tot 39, van alle supermarkten, natuurvoedingswinkels, Dirck III, Gall & Gall en Les Génereux, De Gouden Ton, Grape District Hema, Henri Bloem.

Nederlands meest geliefde wijnschrijver Nicolaas Klei schreef naast elf edities van de Supermarktwijngids onder andere Tot op de bodem en Van druif tot dronk. Hij heeft al vele jaren een populaire wijnrubriek in Elsevier en in AD.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken