Sergio Herman, Tony Le Duc, Stephan Vanfleteren en stephan Vanfleteren - Sergiology

Sergiology

Een boek van Sergio Herman, Tony Le Duc, Stephan Vanfleteren en stephan Vanfleteren

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sergiology, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

‘SERGIOLOGY’ is the new art object/book by Sergio Herman, the three-Michelin-starred chef of Oud Sluis restaurant in Sluis (NL). I’SERGIOLOGY’ is not a cookbook pure and simple. It is an art object-book with unique photographs by Stephan Vanfleteren and Tony Le Duc. It is a period piece which allows Sergio Herman to express his emotions and creativity and explain how these came to fruition. This book is much more than just cooking. It is a veritable experience and Sergio wants nothing more than to take you with him on a trip around his world and thought processes.SERGIOLOGY contains more than 50 of Sergio’s latest creations, all of which he put his heart and soul into. These recipes - supplemented with 60 basics -willgive you the means to create no less than 250 different preparations.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken