Daniel Galmiche - Het Franse brasserie kookboek

Het Franse brasserie kookboek

Een boek van Daniel Galmiche

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het Franse brasserie kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De betere brasserie keuken bij je thuis met al zijn charme en glorie.

Al je brasseriefavorieten nu gebundeld in een heerlijk kookboek, opgedeeld in voor-, hoofd-, bij- en nagerechten. Proef het dagdagelijkse Frankrijk op zijn best!

De Franse brasserie is met zijn warme, chique uitstraling van spiegels en obers in pak hét toonbeeld van de pure, eenvoudige, maar daarom niet minder verfijnde Franse keuken. Hier wordt authentiek en overheerlijk gekookt, met lokale, verse ingrediënten en vaak volgens familierecept. In Het Franse Brasseriekookboek staan meer dan negentig recepten van brasseriefavorieten als bouillabaisse, traditionele uiensoep, onweerstaanbare mousse au chocolat en de perfecte tarte tatin.

Topchef Daniel Galmiche geeft deze klassiekers een eigentijdse draai. In zijn toegankelijke voor-, hoofd-, bij- en nagerechten proef je de verschillende smaken van Frankrijk: van een cassoulet, boeuf bourguignon of moules marinières met citroengras en rode peper, tot een crème brûlée met frambozen.

http://www.linkeroeveruitgevers.be/boeken/p/detail/het-franse-brasseriekookboek


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken