Linda van 't Land, Peter Staes en Ron Offermans - Meesterlijk IJs!

Meesterlijk IJs!

meesterbereiders over hun passie voor ijs

Een boek van Linda van 't Land, Peter Staes en Ron Offermans

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Meesterlijk IJs!, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Op initiatief van Luc Blok, eigenaar van Luciano’s IJssalon in Wassenaar, is het boek Meesterlijk IJs! ontwikkeld, waarin zeventien SVH Meesterijsbereiders over hun ijspassie vertellen. Elk van deze ijsspecialisten is aangesloten bij IJsTOP, de vereniging van SVH Meesterijsbereiders. Naast een persoonlijk profiel geeft iedere Meesterijsbereider een exclusief recept prijs, waarmee zowel de professionele ijsbereider als de betere thuiskok aan de slag kan. Van desserts tot ijstaarten!

Naast de inspirerende verhalen van Meesterijsbereiders staan er ook artikelen in over de diversiteit aan opleidingen in de ijsbranche, de geschiedenis van ijs in Nederland en het belang van hygiëne in de ijssector.

Het resultaat is een 236 pagina’s tellend, vierkant boek in een chique en kleurrijk jasje. Een boek waar de ijsbereiders van Nederland én Eisma als uitgever trots op mogen zijn!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken