Mark William Allison - De kunst van het koken

De kunst van het koken

meer dan 170 technieken om je culinaire vaardigheid te vergroten

Een boek van Mark William Allison

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De kunst van het koken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het ultieme handboek voor de leerling-kok die chef wil worden! Dit inspirerende boek behandelt alle essentiële vaardigheden die je nodig hebt om toegelaten te worden tot de beste koksscholen over de hele wereld.

  • Alle belangrijke onderwerpen komen aan de orde in overzichtelijke hoofdstukken. Aan de hand van meer dan 170 praktijkgerichte taken zul je snel je culinaire kennis en ervaring verrijken.

  • Leer hoe een restaurant achter de schermen functioneert en hoe je ingrediënten combineert. Ga aan de slag met basisrecepten en culinaire technieken - dan sta je binnenkort met het nodige zelfvertrouwen in de keuken.

  • Laat je inwijden in de kookkunst door auteur Mark William Allison, een internationaal bekend kok en kookdocent.

Mark William Allison is hoofd culinaire educatie aan een van de meest gerenommeerde koksscholen ter wereld: Johnson & Wales University in Charlotte te North Carolina in de VS. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in de horeca. Als chef-kok en docent heeft hij diverse prijzen gewonnen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken