Cees van Casteren en C. van Casteren - De smaak te pakken

De smaak te pakken

kies je favoriete wijn

Een boek van Cees van Casteren en C. van Casteren

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De smaak te pakken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het wijnschap is een intimiderende plek. Hoe kies je nou de wijn die bij je past? En waarom kunnen we niet gewoon een wijn kiezen zoals een ijsje in de Italiaanse ijssalon: op smaak? Met dit boek kan dat. Van wel zestig smaken kun je zien in welke wijn ze voorkomen - en omgekeerd. Anderen kiezen liever op stijl. Voor een feestje zoeken ze easy going wijnen die iedereen lekker vindt en die bij veel hapjes combineren. Ook die vind je in De smaak te pakken. Bovendien is dit boek een steuntje in de rug voor iedereen die graag nieuwe wijnen zou proberen, maar niet goed durft.

De smaak van iets te pakken krijgen, betekent er plezier in krijgen. Plezier in wijn. Dat is precies de bedoeling van dit rijk geïllustreerde boek.

Cees van Casteren is tweevoudig Vinoloog van het Jaar en hoofdredacteur voor de supplementen van Perswijn. Zijn artikelen zijn gepubliceerd in diverse dagbladen en tijdschriften.

Hubrecht Duijker over De smaak te pakken: 'Dit is een rijk boek. Of beter gezegd: een uitgave waarmee iedere wijnliefhebber zijn of haar kennis op smakelijke wijze kan verrijken, snel en doeltreffend.'


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken