M. Tol - Studentenkookboek

Studentenkookboek

tips & tricks voor de studentenkeuken

Een boek van M. Tol

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Studentenkookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Studentenkookboek - Tips & tricks voor de studentenkeuken

Markante juristen en bekende Nederlanders laten zien hoe het er in hun eigen keuken aan toegaat. Wat koken zij het liefst? Koken ze eigenlijk wel zelf? En wat aten ze vroeger toen ze nog student waren?

Deze en nog vele andere vragen komen in dit boek aan bod. Daarnaast staat het Studentenkookboek vol snelle, lekkere recepten. De ingrediënten zijn niet duur en makkelijk te verkrijgen. Dus je maakt in een mum van tijd indruk op je huisgenoten en vrienden. Daarnaast leer je meer over etiquette. En je krijgt tips voor een handige voorraadkast vol perfecte oplossingen, ook als je studiebeurs nog niet binnen is

Merijn Tol is culinair redacteur bij TIP. Daarnaast schrijft ze over eten en drinken in NL20, en diverse andere bladen. Ook is ze foodstylist en cateraar. Van haar hand verschenen onlangs de boeken Proef! Wijn en Proef! Oranjebloesem.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken