Abrikozengranita

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 397 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Bereidingstijd:
235 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Mango- of abrikozensorbet

Serveersuggestie Mango- of abrikozensorbet

Mishmisheya - Abrikozensaus

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Apricot Sauce - Abrikozensaus

Een recept uit  - Heather Lambert - Ice Creams

Abrikozenpuree

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe