Gomiti met pompoen en radicchio

Je vindt dit recept op pagina 110 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Lamsboutcarpaccio met biet, gepofte knoflook en peterselie

Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Schol met biet en heldere kruidenjus

Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Carpaccio van lamsbout met biet, gepofte knoflook en peterselie

Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Salade van rauwe biet

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners