Tartaar van verse ansjovis met bottarga van harder

Je vindt dit recept op pagina 1427 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
carpaccio/tartaar / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pasta met bottargasaus uit Sardinie

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Linguine ala bottarga - Linguine met bottarga

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Pasta con la bottarga - Spaghetti met bottarga

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Linguine met bottarga, garnalen, chilipeper en bosuitjes

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee