Gebraden fazant met savooiekool, kastanjes en rode wijn

Je vindt dit recept op pagina 1388 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rauwe melkkazen

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Gerookte zwaardvis - pesce spada affumicato in fantasia

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Venkel en grapefruitsalade met appeldressing

Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Crostini met vijgen & gorgonzola

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo