Pikante calamari à la de Siciliaanse badmeester

Je vindt dit recept op pagina 1350 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pijlinktvis, geroosterde, met chili-limoenolie

Een recept uit delicious. magazine - 2016-13

Gebakken Pijlinktvis Met Knoflook, Peper & Lente Ui

Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Spaghetti met venusschelpen & calamari

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Mafaldine col sugo di totano (mafaldine met Liparische pijlinktvis)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen