Gebraden kalfsschenkel - stinco arrosto

Je vindt dit recept op pagina 968 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees
Bereidingstijd:
155 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Snelgerookte zalm rode kool, paksoi en appel met jeneverbes

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Hertenrug op Montafoons wijze

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Fazant met sinaasappel - filetti di fagiano all'arancia

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

No. 3 From Russia, with love

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef