Kaasfrittata - frittata al formaggio

Je vindt dit recept op pagina 456 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
brunch / lunch / voorgerecht
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata / kaas
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Mornay saus

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Genarro-brood

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - The Naked Chef is terug

Eiertoast met truffel

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Bladerdeeg met peer en fontina

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel