Spinaziesoep met kikkererwten - minestra di ceci e spinaci

Je vindt dit recept op pagina 273 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vlees / soep/bouillon / groente
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gehakte salade met kikkererwten

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Zemino di ceci - Kikkererwtensoep

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Crème van kikkererwten

Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Kip-kikkererwtenschotel - cocido madrileño

Een recept uit Sergio Vasquez - De verse Spaanse keuken