Paddenstoelencrostini met kappertjes - crostini con funghi e capperi

Je vindt dit recept op pagina 154 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Crostini met boter en ansjovis

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Brindisa food room liesques 2 - Geroosterd boerenbrood met tonijn

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Houtduiven op crostini

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Tapenade

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen