Octopussalade met rucola - insalata di polpo e rucola

Je vindt dit recept op pagina 132 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
salade / vis
Bereidingstijd:
32 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bircher-muesli

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Appel-rode bietensap

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Kerstspecial: vistrio

Een recept uit Annemiek Verweij

Gekookte ham met appel

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades