Van oester tot zeetong
Een boek van Marc Declercq, Sergio Herman, Tony Le Duc en Koen Bauters
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Van oester tot zeetong, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Deel 3: van oester tot zeetongoester, paddenstoel, pladijs, pompoen, quinoa, radijs, scheermesschelp, sint-jacobsschelp, tomaat, ui, venkel, winterpostelijn, xerez-azijn, yoghurt en zeetong.”Met schelpdieren kan je lekkere bereidingen maken. Ik ben gek van scheermesjes kort gebakken in de schelp. Of wat denk je van oesters in shisovinaigrette en rammenas?”Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.