Terug naar Roger Van Damme.

Recepten van Roger Van Damme

Overzicht van de recepten

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Crunchballetjes

Ingrediënten:
aardbeiensuiker, gepofte rijst, gevriesdroogd aardbeienpoeder, knettersuiker, witte chocolade, witte chocoladeballetjes en yoghurtpoeder

Soort:
vegetarisch / condiment
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

White and gold

Ingrediënten:
bladgoud, bosvruchtenconfituur interieur, cassismousse, eetbare witte bloemblaadjes, krokant van witte suiker, limoenzest, witte chocoladespriet, witte glaçage en yoghurtkrokant

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Witte bonbon

Ingrediënten:
banaancrispy, knettersuiker, passievruchtencrispy, witte chocolade, witte pro-gianduja, yoghurtcrispy en yoghurtpoeder

Soort:
vegetarisch / bonbons
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Dame Blanche 2.0

Ingrediënten:
atsina cress, bloemsuiker, slagroom, chocoladesaus, chocoladespongecake, crumble, eetbare paarse viooltjes, pure chocoladekrullen, pure chocolade ring en deksel met gaten, pure chocoladesprietjes, tuilles en vanilleroomijs

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Oranje glaçage

Ingrediënten:
agar-agar, citroenazijn, citroensap, gelatinepoeder, glucose, mango-azijn, mango, neutrale gelei, oranje voedingskleurstof, passievruchtenpuree, sinaasappelpuree, suiker en water

Soort:
vegan / glazuur
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Macaron witte truffel

Ingrediënten:
atsina cress, ganache witte truffel, macaron, poedersuiker, schaafsel van witte truffel, slagroom, vanille-ijs, vanillesaus, vlierbloesems en witte chocoladebros

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Wortelcake interieur

Ingrediënten:
bakpoeder, banaan, bloem, citroenzeste, eidooier, eiwit, amandelmeel, hazelnoot, pijnboompitten, hazelnootpoeder, invertsuiker, melkchocolade, sinaasappelzeste, suiker, witte chocolade, wortel, wortelpuree en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Pomme pomme

Ingrediënten:
appelcrémeux, atsina cress, chocoladetransfer, fijn pistachepoeder, karamel, karamelglacade, karamelkrul, maltopoeder wit, mascarponequenelle, suiker-botercrème interieur, tarte tatin, vanilleslagroomdoppen, vlierbloesemcrémeux en vlierbloesemschuimpjes

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Charlotte met peren

Ingrediënten:
abrikozengelei, amarettokoekjes, bloem, eidooier, eiwit, handpeer, perencrème, perensap, pistachenoten, puddingpoeder en suiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Oma's appeltaart

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, amandelpoeder, appelvulling, cassonadesuiker, citroenrasp, ei, eidooier, granny smith, limoenrasp, patisseriebloem, poedersuiker, roomboter, sinaasappelrasp, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Bourdaloue van peren

Ingrediënten:
amandelcrème, amandelpoeder, cassonadesuiker, citroenrasp, ei, eidooier, limoenrasp, patisseriebloem, roomboter, sinaasappelrasp en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Pruimencompote

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, amaretto, appelcider, blauwe rozijnen, dessertwijn, gedroogde pruimen, gedroogde vijgen, gemberpoeder, jonagold, kaneelpoeder, lichte kandijsuiker, vanillestokje en water

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Chocolate art

Ingrediënten:
chococrunch, chocoladegelei, chocolade sablé, chocolade sponscake, crémeux van orizaba, delvauxmousse, eiwit-chocolademousse, koffiesaus, krokantje van chocolade, krul van melkchocolade, melkchocoladekrul, pure chocoladesprieten, pure spuitchocolade en spriet van pure chocolade

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Suikerspin

Ingrediënten:
chocolade-notenschaafsel, dulceycrème, karamel met rum, mini apple blossom bloemetjes, sinaasappelconfit en suikerspin

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Sushirol

Ingrediënten:
amandelbiscuit, slagroom, crémeux van gianduja, limoenrasp en passiegelei - geleibandje

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Brownies

Ingrediënten:
bloem, boter, donkere cassonadesuiker, eidooier, eiwit, fondantchocolade, hazelnoten, karamel, lichte cassonadesuiker, poedersuiker en zetmeel

Soort:
koek en gebak / vegetarisch / chocolade
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

World of butterflies

Ingrediënten:
atsina cress, chocolade crumble, chocoladenotenschaafsel, dulcey interieur, hazelnotenmousseline, olijfolie-citroencrème, pompernikkel, vlierbloesemschuim, witte chocoladebavarois, witte chocolade bol met gaten, witte chocoladekrulletjes, witte chocoladevlinders, witte spuitchocolade en yoghurt spongecake

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Clafoutis

Ingrediënten:
aardbeien, bloem, bloemsuiker, ei, kristalsuiker, melk, pistachepoeder, platte kaas, room en roompoeder

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Chocolate delight

Ingrediënten:
bavarois van witte chocolade, chocolade, chocoladegelei, koffiecrémeux, quenelles van dulcey-mousse, ring van chocolademousse en witte spuitchocolade

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Het beste van Roger van Damme:

Tompoes

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienconfituur, bladerdeeg, bladgelatine, boter, cassonadesuiker, eidooier, fondantsuiker, kristalsuiker, melk, pure chocolade, room, roompoeder en vanillestokje

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Cake

Ingrediënten:
aardbeienconfituur, amandelpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, ei, eidooier, eiwit, geklaarde boter, kristalsuiker, melk en vanillestokjes

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Lint wit-violet

Ingrediënten:
agar-agar, gelatinepoeder, glucose, paarse voedingskleurstof, room, sorbitol, violetsuiker, water, witte chocolade en yoghurtpoeder

Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Black Circle

Ingrediënten:
bladgoud, bloemsuiker, chococrunch, chocoladegelei, chocoladekrul, gekarameliseerde pecannoot, interieur van foie gras, koffiesaus, rol van chocolademousse en thaise kokos

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Mousse d'epices

Ingrediënten:
blonde kandijsuiker, earl grey thee, eidooier, gelatinepoeder, gezouten boter, glucose, kaneelstokje, kardemomzaad, limoensap, room, rum, sinaasappelsap, sinaasappelzeste, steranijs, suiker, tonkaboon, vanillestokje en water

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Rode donut

Ingrediënten:
coulis van framboos, frambozencrème, mousse van framboos, rode glaçage, vanillebavarois, witte spuitchocolade en yoghurt spongecake

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Lemon squash

Ingrediënten:
basilicumcress, citroensorbet, crémeux van basilicum, crémeux van bergamot, crémeux van passievruchten, ganache van bergamot, gele bloemetjes, groene glaçage, lemonjus, suikerring, witte broschocolade, witte spuitchocolade en yoghurt mousse

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Orelys

Ingrediënten:
appelcompote, appelrolletjes, bavarois van witte chocolade, bladerdeeg, chocolade crumble, citroencrème, crémeux van basilicum, crémeux van yuzu, groene chocoladekrullen, groene glaçage, groene spuitchocolade, orelysmousse, sabayon met tonkaboon, tuillebeslag, vlierbloemschuim, witte glaçage, witte spuitchocolade, yoghurtkroepoek, yoghurtmousse, yoghurt spongecake en yuzu-espuma

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Sinaasappelcake

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit, gekonfijte sinaasappel, pure chocolade, sinaasappelconfituur, sinaasappelsap, suiker, water, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Herfst in het bos

Ingrediënten:
chocolade spongecake, crémeux van orizaba, crème van tonka-walnoten-karamel, eetbare gele bloemen, gekarameliseerde walnoot, jus van walnoten, passievruchtencrémeux, pralinémousse, pure chocoladecirkel, pure chocolade-sprieten, truffel, walnotencrème in walnootvorm en walnotencrunch

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

White and gold

Ingrediënten:
bladgoud, bosvruchtenconfituur interieur, cassismousse, eetbare witte bloemblaadjes, krokant van witte suiker, limoenzest, witte chocoladespriet, witte glaçage en yoghurtkrokant

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Café Glace

Ingrediënten:
baileys-ijs, chococrunch, chocoladebiscuit, chocoladekrokant, chocolade spongecake, citroenconfit, citroen-honingganache, dulcey chocoladecrunch, espuma van koffie, gebruineerde hazelnoten, koffiecrémeux, limoenzest, melkchocoladebrood, quinoa-tuilles, sinaasappelzest en witte chocoladecrunch

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Thai exotica

Ingrediënten:
citroenconfit, gebakken banaan in calx, karamelsiroop met vanille, melkschuim geinfuseerd met tijm en rozemarijn, sabayon van tonkabonen, sesamballetjes, tijm en vocht om te lakken

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Cassismousse

Ingrediënten:
bosbessenjam, cabernet-sauvignonazijn, cassispuree, gelatinepoeder, melkchocolade, rodewijnazijnpoeder, room, violetsuiker, water en witte chocolade

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Geraspte vijg

Ingrediënten:
bevroren vijg, bramen, crème van rode bieten, frambozen, gekonfijte rode biet, granaatappelpitten, jus van kriekbier, lemon cress, rode rozenblaadjes, vanillebavarois en vijgen

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Paarse glacage

Ingrediënten:
agar-agar, cabernet sauvignon-azijn, citroensap, gelatinepoeder, glucose, kersenpuree, neutrale gelei, paarse voedingskleurstof, suiker en water

Soort:
vegan / glazuur
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Opera

Ingrediënten:
breekgalet van pure chocolade met bladgoud, chocolacrumble, chocolade-notenschaafsel, gebakken peer in calx, gouden karamelglaçage, perencompote-interieur, perencoulis en rol van chocolademousse

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Hazelnut

Ingrediënten:
chococrunch, crème brúlée met koffie en hazelnoot, gebakken peer in calx, hazelnootbuizen, hazelnotencrunch, karamel, koffiesaus, krokantje van pistache, perencompote en pompernikkel

Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Brownie

Ingrediënten:
aardbeien, amandelpoeder, atsinacress, bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, chocolade, eidooier, eiwit, fleur de sel, hazelnootpoeder, karamelcrème, kristalsuiker en pure chocolade

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Pomme pomme

Ingrediënten:
appelrolletjes, atsina cress, basilicumcrémeux, bavarois van witte chocolade, espuna van appelbier, groene chocoladekrullen, groene glaçage, pure chocoladesprietjes, vlierbessenbloesem, vlierbloesemschuim, witte rozenblaadjes, witte spuitchocolade, witte suikerkrul en yoghurtmousse

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Rijstpap

Ingrediënten:
citroengras, citroenrasp, kaneelpoeder, kokosmelk, limoenblaadjes, limoenrasp, melk, munt, rijst, sinaasappelrasp, suiker en vanillestokje

Soort:
vegetarisch / pap
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Celebration

Ingrediënten:
aardbeiencremeux, atsina cress, basilicumcrémeux, bavarois van witte chocolade, bosvruchteninterieur, cassimousse, crunchballetjes, framboos-chocoladeballetjes, framboos-violetbiscuit interieur, frambozencoulis, frambozenespuma, frambozenmousse, ijsballetjes samba, maltopoederaardbei, ring witte chocolade, rode glacage, suikerbal, suikerring rood-wit-roze, violetgelei, witte tuille en yoghurtmousse

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Vijgen

Ingrediënten:
atsina cress, bladerdeeg, bodem van chocoladefriand, hazelnotencrunch, roomijs met pistache, ruby chocolade, vijgen, vijgenconfiture en vijgencoulis

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Soleil

Ingrediënten:
amandelbiscuit interieur, amandelmousse, atsina cress, chocoladedeco geel-wit, gele glacade, kalamansicrémeux, limoencrémeux, mango-azijngelei interieur, mangocoulis, passiecrémeux, passieschuimpjes, suikerring geel, witte bonbon en witte chocoladebros

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Botercrème

Ingrediënten:
aardbeienconfituur, boter, eidooier, kristalsuiker, rode voedselkleurstof, room, roompoeder, vanillestokje en volle melk

Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Cherries

Ingrediënten:
cacao crue, chococrunch, chocoladesaus, crémeux van orizaba, frambozencrémeux, kersenchiboust, kersenkrokant, kersenschuimpjes, lemon cress, ontpitte kersen, paarse glacage, paarse viooltjes, pompernikkel, pure spuitchocolade, rode glaçage en zure room

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

The world of Tommorowland

Ingrediënten:
aardbeiengelei, basilicumcrémeux, framboosaardbei, hotlips bloem, lemon cress, marsepeinbloemetjes, mousse van framboos, rode spuitchocolade, witte chocoladebol, witte chocolademousse, witte en rode chocoladesprieten en witte spuitchocolade

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Aardbeiencrémeux

Ingrediënten:
aardbeienpuree, ei, eidooier, gelatinepoeder, kristalsuiker, limoensap, mascarpone, suikervrije aardbeiencompote en water

Soort:
fruit / pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Verjaardagstaart

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienconfituur, boter, druiven, ei, frambozen, kiwi, kristalsuiker, mandarijnpartjes, notenbrésilienne, patisseriebloem, sinaasappelpartjes en slagroom

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Wheel of fortune

Ingrediënten:
ananasgel, ananasroomijs, basilicum, biscuit, citroenmelisse, gemarineerde ananas, kokoscrème, kokosrasp, kokosschuim, komkommersla, limoenconfit en lychee

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Van Dammen

Ingrediënten:
chocoladeglacage, crème jivara exotique interieur, gekonfijte abrikozen, ijsballetjes, kalamansicrèmeux, koekjesbeslag, koffieganache, koffiemousse, koffie-pralinécrème, maltopoeder wit, melkchocolademousse, mousse d epices, nougatine, oranje glacage, panna cotta dulcey, pistachecrème, streuzel en wortelcake interieur

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Kroepoek

Ingrediënten:
amandelcrunch, bloemsuiker, chocolade kroepoek, chocoladespongecake, cremeux van orizaba, lemon cress, paarse vioolblaadjes, pure chocoladesprietjes en tonka-amandelcrème

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Olor verde

Ingrediënten:
aardbeienmousse, ananasaardbei, bananenaardbei, bavarois van witte chocolade, bosaardbei, frambozenaardbei, lemoncress, mousse van framboos, paarse vioolblaadjes, rode glaçage, roze spuitchocolade, suikerring en witte spuitchocolade

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Aardbeiencrémeux

Ingrediënten:
aardbeienpasta, aardbeienpuree, ei, eidooier, gelatinepoeder, limoensap, mascarpone, suiker, water en yoghurtpoeder

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Streuzel

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, cacaonibs, fleur de sel, hazelnootolie, palatinose, sinaasappelzeste, suiker en trisol

Soort:
vegetarisch / noten
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Basisrecept uit Het beste van Roger van Damme:

Kwarkvulling

Ingrediënten:
boter, citroengras, citroenrasp, eidooier, griekse yoghurt, kwark, melk, platte kaas, puddingpoeder, room, suiker en vanillestokje

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Mokken

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne suiker, lichte cassonadesuiker, vanillestokje en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Soleil

Ingrediënten:
amandelmousse, citroencrémeux, crémeux van kalamansi, crémeux van passievruchten, gele glaçage, gelei van mangoazijn interieur, lemon cress, mangocoulis, panna cotta, passie-limoen-banaanijs, soleil-bonbon, suikerring, witte aalbessen, witte bloemetjes en witte broschocolade

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Rabarber-Aardbei

Ingrediënten:
aardbei vegetal, ananasaardbei, biscuit pain de genes, cheesecake, confit van rabarber, crémeux van frambozen, crème van rode bieten, frambozenaardbei, hotlips bloem, rabarberchips, rode chocoladekrullen, rode chocoladering, roze chocoladering, sweet onion pickle, witte chocoladering en zure room

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

IJssandwich

Ingrediënten:
bladerdeeg, caramel exotique, chantilly met mascarpone en vanille, chocoladekoekjes, citroenconfit, frangipane, gemarineerde abrikozen, oranje chocoladekrullen, oranje eetbaar viooltje en stracciatella-ijs

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Hollandse appeltaart

Ingrediënten:
amandelkrokant in chocolade, appelcompote, appelrolletjes, atsina cress, crème patissière met citroen, crunch van witte chocolade, espuma van yuzu, munt, vlierbesbloesem, witte spuitchocolade en yoghurtmousse

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Dame Blanche

Ingrediënten:
aardbeibloemetjes, chocoladesaus, chocoladeschijf, chocoladesponscake, chocoladestreuzel, munt, slagroomdoppen en vanille-ijs

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Cheesecake

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeiencoulis, aardbeienpuree, gelatine, kristalsuiker, limoensap, panna cottacrème, platte kaas, room, taartbodem, water en zure room

Keuken:
Belgisch
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Mango kwark pomelo

Ingrediënten:
chips van mango, gele glaçage, gele spuitchocolade, kwarkmousse, mangocrémeux, mangomousse, pomelosegmenten, witte chocolade spriet en witte spuitchocolade

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Appelcompote

Ingrediënten:
blonde cassonadesuiker, boter, citroensap, fleur de sel, golden delicious appel, jonagold appel en suiker

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Baba

Ingrediënten:
baba, slagroom, dragonblad, gemarineerde mango, jasmijnbloem, kokoschocoladebrood, limoensaus en siroop voor baba

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Akina

Ingrediënten:
5 spices-mousse, atsina cress, chantilly van hazelnoot, chocoladegelei, crème au beurre, crème d epice-mousse, dulceycrème, eetbare gele bloemetjes, gekonfijte abrikozen, kalamansicrémeux, koekjesbeslag, mousse, oranje glaçage, passievruchtengelei, smaakstoffen, soezenbeslag en soezenkrokant

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Half Moon

Ingrediënten:
abrikozencompote, abrikozenmousse, abrikozensorbet, bergamotschuim, groene chocoladekrullen, kwarkmousse, lemoncress, mangocoulis, oranje chocoladekrul, oranje glaçage, passievruchtencrémeux, sablé en witte spuitchocolade

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Yoghurtmousse

Ingrediënten:
gelatinepoeder, griekse yoghurt, limoensap, mascarpone, poedersuiker, rabarbersap, room, water en yoghurtpoeder

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Rode glaçage

Ingrediënten:
agar-agar, cabernet-sauvignonazijn, citroensap, frambozenpuree, gelatinepoeder, glucose, neutrale gelei, rode voedselkleurstof, suiker en water

Soort:
vegan / glazuur
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Burj Khalifa

Ingrediënten:
chocobrunch, chocolade buisjes, chocolade spongecake, gekarameliseerde walnoot, melkchocolademousse, pure chocolademousse, soezenbeslag, soezenkrokant en witte chocolade-passievruchtenmousse

Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Bij de koffie uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Cake

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienconfituur, amandelpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, ei, eidooier, eiwit, geklaarde boter, kristalsuiker, melk en vanillestokjes

Keuken:
Belgisch
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Aardbeien uit Hoogstraten

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienmousse, basilicumcrémeux, slagroom, crème patissière met gember, koekjesbeslag, rode glaçage, sablé, soezenbeslag, soezenkrokant en yoghurtmousse

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Tiramisu

Ingrediënten:
biscuit van lange vingers, bladgoud, cacaopoeder, likeurenmix, meringue en mousse van mascarpone

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Trio chocolade

Ingrediënten:
chocoladeglacage, chocoladesabayon, karamelcrème, melkchocolademousse, pure chocolademousse, staafjes pure chocolade, streuzel en witte chocoladebavarois

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Het beste van Roger van Damme:

Chocoladetaart

Ingrediënten:
bloem, blonde cassonadesuiker, boter, cacaopoeder, chocomousse, ei, eidooier, fondantchocolade, frambozen, frambozenconfituur, frambozenlikeur, lavendelsnoepjes, suiker en zetmeel

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Koffie

Ingrediënten:
chocolade, chocoladeglacage, chocolademousse, karamelcrème, karamelglacage, koffieboontjes, koffiemousse, koffieschuimpjes, mascarponekoffiecrème en pure chocolade

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Bergamotsorbet

Ingrediënten:
bergamotsap, cremodan creamline ijsstabilisator, glucose, invertsuiker, magere melkpoeder, mango, procrema ijsstabilisator en water

Soort:
vegetarisch / sorbet
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Vallend blad

Ingrediënten:
atsinacress, chocolade herfstblad decoratie, crumble van hazelnoot, ganache van praline, hazelnoot in de schil, mousse van mascarpone, pannenkoeken, plakje van pure chocolade en witte spuitchocolade

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Rock around the clock

Ingrediënten:
amandelmousse, chocoladewijzerplaat met wijzers, citroencrémeux, dacquoise hazelnoot, eetbare goudspray, espuma van yuzu, gele spuitchocolade, kalamansicrémeux, kokosmousse, mangocompote, panna cotta, suikerring, witte spuitchocolade en witte suikerbol

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Sinaasappelsaus

Ingrediënten:
citroengras, kaneelstokje, koriander, kruidnagel, mousserende wijn, munt, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, steranijs, suiker, water en xantana

Soort:
vegan / saus
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Streuzel

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, cacaonibs, fleur de sel, hazelnootolie, palatinose, sinaasappelzeste, suiker en trisol

Soort:
vegetarisch / noten
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Cerise

Ingrediënten:
chibouste kers, crème fraîche, crème van zure room, hot lips-bloemetjes, kersen, kersencoulis, kersen-mascarponecrème, kersenschuimpjes, koekjesbeslag, lint wit-violet, marshmallow kers, paarse glacage, pistachepoeder en pistachesponscake

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Gin-tonic

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienpuree, basilicum, citroengras, gin, ijs, limoen, lycheesap uit blik, munt, rabarbersap, rode chilipeper, rozenessence, salie, schweppes pink pepper tonic en watermeloenballetjes

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Summertime

Ingrediënten:
basilicumcrémeux, biscuit pain de genes, citroencrémeux, crème patissière met citroen, crémeux van kalamansi, crémeux van passievruchten en olijfolie, gele glaçage, kokosmousse, mangocompote, mangocoulis, mousse van mascarpone, suikerring, vlierbloesemschuim, witte chocoladeplak en witte spuitchocolade

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Paris Brest

Ingrediënten:
bloemsuiker, caramel exotique, chocoladekrokant, chocolade notenschaafsel, crème brúlée van koffie en hazelnoot, crème patissière, florentijnkoekjes, gesableerde hazelnoot, hazelnootmousseline, nougatinekrullen, soezenbeslag, soezenkrokant en witte chocoladekrulletjes

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Gele glaçade

Ingrediënten:
agar-agar, citroenazijn, citroensap, gelatinepoeder, gele voedingskleurstof, glucose, mango-azijn, mango, neutrale gelei, passievruchtenpuree, sinaasappelpuree, suiker en water

Soort:
vegan / glazuur
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Aardbeienlint

Ingrediënten:
aardbeienmousse, ananasaardbei, banaaanaardbei, basilicumcress, bavarois van witte chocolade, chocoladedeor, espuma van frambozen, frambozenaardbei, frambozencoulis, gevriesdroogde aardbeiencrunch sosa, hotlips bloem, rode glaçage, rode suikerbol, vanilleroomijs met aardbeiencrunch, vlierbesbloesem, witte spuitchocolade en yoghurtmousse

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Pink melon

Ingrediënten:
basilicum, bouillon van watermeloen, framboos-aardbeienbloemetjes, gegrilde watermeloen, gekonfijte minitomaatjes, gemarineerde balletjes watermeloen, hot lips-bloemetjes, lichhe-rozengelei, lychees, olijfolie, tomatenchutney, tomatenpitjes, tomatenschuimpjes en vlierbloesem

Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Pannenkoeken met aardbeien

Ingrediënten:
aardbeiencoulis, aardbeiensiroop, arachideolie, bloem, bloemsuiker, boter, citroencress, eetbare bloemetjes, ei, geklaarde boter, kristalsuiker, melk, roompoeder, vanillestokjes en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

A touch of Gold

Ingrediënten:
balsamicoreductie, bergamotsorbet, bladgoud, bloemblaadjes van witte chocolade, chocoladeglacage, chocolademousse, halve crunchbal interieur, karamelcrème, streuzel en tijm-chocolademousse interieur

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Basisrecept uit Het beste van Roger van Damme:

Siroop

Ingrediënten:
bladgelatine, citroensap, frambozenpuree, hibiscusthee, kardemomzaden, kriekbier, kristalsuiker, vlierbloesemsiroop en water

Soort:
siroop
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Red fruit flower

Ingrediënten:
cassismousse, chocolade sablé, frambozencoulis, jus van kriekbier, kersen, kersenconfituurinterieur, krokantje van chocolade, melkchocoladegarnituur, paarse spuitchocolade en pure chocoladegarnituur

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Karamel

Ingrediënten:
boter, kaneelstokje, limoensap, rietsuiker, steranijs, suiker, tonkaboon, vanillestokje en water

Soort:
vegetarisch / suikerwerk
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Lucky egg

Ingrediënten:
dulceymousse, mangocoulis, melkchocolade-decoratie, orange en gouden glaçage en panna cotta

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Bij de koffie uit Het beste van Roger van Damme:

Kaastaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, donkere cassonadesuiker, eidooier, gezouten boter, griekse yoghurt, kristalsuiker, kwarkvulling, limoensap, platte kaas, poedersuiker en vanillestokje

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Amandelmousse

Ingrediënten:
amandelmelk, cacaoboter, eidooier, gelatinepoeder, limoensap, melk, room, roompoeder, suiker en water

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Chocolade lilies

Ingrediënten:
chocolade lelies, eetbaar wit bloemetje, eidooier van yoghurt, kafferlimoenrasp, kafferlimoensap, limoenconfit en visgelei

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

The raspberry princess

Ingrediënten:
atsina cress, bladerdeeg, slagroom, coulis van framboos, frambozen, hotlips bloem, mousse van framboos, onderdeel van mango kwark pomelo, rode spuitchocolade, witte spuitchocolade en yoghurtmousse

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

De lekkerste rijsttaart

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, banketbakkersroom, bloem, boter, cassonadesuiker, chocoladeschaafsel, ei, eidooier, limoensap, melk, poedersuiker, rijstpap, slagroom, suiker, gist en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Cupcakes

Ingrediënten:
bakpoeder, blauwe bessen, bloem, ei, marsepein, marshmallows, rode bessen, rozijnen, smarties, snoepjes, sojaolie, suiker, suikercrème, water en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch / chocolade
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Fashion on the Comedy Place in Antwerp

Ingrediënten:
basis voor mousse, brownie, chococrunch, chocoladegelei, chocolademousse voor schoentje, delveaux tasje interieur, ganache van guanaja, garnituur van pure chocolade, goudpoeder, louis vuittontasje exterieur, mousse, mousse louis vuitton, sesam chanel-krokant, spuitmelkchocolade en tuilles

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Het beste van Roger van Damme:

Aardbeienbavaroistaart

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeiengelei, aardbeienmousse, aardbeiensiroop, bloem, eidooier, eiwit, puddingpoeder en suiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Pruimentaart

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, bloem, boter, cassonadesuiker, citroenrasp, ei, eidooier, limoenrasp, pistachepoeder, pruimencompote, sinaasappelrasp, slagroom, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Confituur

Ingrediënten:
abrikozenconfiture, citroengras, citroenrasp, dessertwijn, kaneelstokje, munt, sinaasappelrasp en vanillestokje

Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Merveilleux

Ingrediënten:
atsina cress, slagroom, coulis van framboos, eetbare paarse vioolblaadjes, frambozen, meringue, pure chocoladekrullen, suikerring, witte chocoladespriet en yoghurtkrokant

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Perencrème

Ingrediënten:
amandelspijs, eau de vie de poires williams, eidooier, gelatine, peren uit blik, pudding, puddingpoeder, slagroom en suiker

Soort:
vegetarisch