Crème brûlée van koffie en hazelnoot (Onderdeel van Paris Brest)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 273 in Roger Van Damme desserts .

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Grand marniersoufflé, koud

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Skinny Six: Supersnelle chocoladekoekjes

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

Gevulde perziken

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Mousse uit Martinique

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek