Moelleux van chocolade met ganacheparel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 140 in Het beste van Roger van Damme .

Gang:
nagerecht
Soort:
vegetarisch / chocolade

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Delicieuze chocolade

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

chocolade tempereren

Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Chocoladeglazuur

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Bevroren fragola-druiven met chocola en grappa

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie