Terug naar Liliane Benoit.

Recepten van Liliane Benoit

Overzicht van de recepten

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:

Mouclade - Mosselen

Ingrediënten:
bouchot mosselen, bouquet garni, dragon, droge witte wijn, kerrie, knoflook, mosselvocht en sjalotten

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:

Potage Printanier - Voorjaarssoep

Ingrediënten:
basilicum, bloemkool, courgette, gedroogde witte bonen, groene kool, grof grijs zeezout, haricots verts, knoflook, koolraap, prei, tomaten en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Recept uit La cuisine Charentaise:

Slakkenboter

Ingrediënten:
boter, knoflook, paneermeel, peper, peterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / samengestelde boter
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:

Chaudree du littoral - Chowder van de kust

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, franse tong, harder, heek, inktvis, knoflook, mosselen, olie, palingfilet, peper, poon, prei, rog, ui, witte wijn, wortel, zeebaars en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Recept uit La cuisine Charentaise:

Sauce de pire - Varkensleversaus

Ingrediënten:
bloed, bloem, boter, bouquet garni, grof zeezout, knoflook, olie, peper, ui, varkensbloed, varkenshart, varkenslever, varkenslong en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
saus / varkensvlees / bouillon / orgaanvlees