Terug naar Niet bekend.

Recepten van Niet bekend

Overzicht van de recepten

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Orjaleves - Slachtvleessoep

Ingrediënten:
aardappel, azijn, engelenhaar, groene kool, koolrabi, leverballetjes, mierikswortel, peperkorrels, peterseliewortel, rundvleesbouillonblokje, schenkel, selderijknol, slakkenhuisjes, varkensvlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Bableves - Bonensoep

Ingrediënten:
azijn, bloem, gedroogde bonen, knoflook, paprikapoeder, peterseliewortel, plantaardig vet, reuzel, rookworst, ui, wortel, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gulyàsleves - Goulashsoep

Ingrediënten:
aardappelen, bladselderij, karwijzaad, knoflook, paprika, paprikapoeder edelsusz, pasta, peterseliewortel, rundernek, runderschouder, tomaat, vet, wortel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Lescó

Ingrediënten:
paprika, paprikapoeder, plantaardig vet, reuzel, tomaten, ui en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Flódni

Ingrediënten:
abrikozenmarmelade, appelvulling, bloem, citroensap, ei, eidooier, ganzenvet, maanzaadvulling, poedersuiker, walnootvulling en zout

Keuken:
Hongaars / Joods
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Szalontüdő - Long

Ingrediënten:
kalfshart, kalfslong, knoflook, laurier, marjolein, peperkorrels, peterseliewortel, runderhart, runderlong, ui, wortel, zout en zure room-citroensaus

Keuken:
Hongaars
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Notenvulling

Ingrediënten:
abrikozenmarmelade, appel, citroenrasp, fijne suiker, noten, honing, kaneel, melk, rozijnen en vanillesuiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch / condiment
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Vargabéles

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, citroenrasp, ei, engelenhaarspaghetti, kwark, paneermeel, poedersuiker, rozijnen, vanillesuiker, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gundel-palacsinta

Ingrediënten:
chocoladesaus, gekonfijte sinaasappelschil, melk, pannenkoeken, rozijnenbol, suiker en walnotenijs

Keuken:
Hongaars
Soort:
pannenkoeken en flensjes / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Aranygaluska - Dukaten

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, eidooier, gist, melk, paneermeel, poedersuiker, rozijnen, suiker, suikerklontjes, vanillesuiker, walnoten en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
koek en gebak