Kaesapecsenye - Gebraden eend

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 96 in Culinaria Hongaarse specialiteiten .

Keuken:
Hongaars
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Salade van witlof, appel en gerookte eend

delicious. magazine - 2009-12

Gebratene Ente mit Sellerie-Walnuss-Salat und Baharat-Sauce / Gebakken eend met selderij-walnootsalade en baharatsaus

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Gevulde eend

Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Gebraden eend met appels

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken