48 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbotercitroensapcrème fraîchedilledragoneieidooierkippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolijfoliepaneermeelpeperpeterseliesjalotslagroomtijmtomatenpureeuiwitte wijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfsblanquette

Ingrediënten:
bloem, citroen, eierdooier, kalfsvlees, kruidnagels, laurier, peper, peterselie, room, selderij, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Roerei in een pasteitje met tomatensaus

Ingrediënten:
bladerdeegpasteitjes, bloem, citroen, eieren, gekookte ham, knoflook, melk, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, room, sherry, sjalotje, tomatenpuree, vetstof, vleesbouillon, worcestersaus en zout

Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Quiche met visvulling

Ingrediënten:
deeg, bieslook, bloem, champignons, citroen, eieren, gemalen kaas, grijze garnalen, melk, peper, room, sjalotjes, vetstof, vis en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vispannetje

Ingrediënten:
bloem, champignons, citroen, gemalen kaas, kerriepoeder, peper, prei, reuzengarnalen, room, tomaat, tuinkers, vetstof, vis, visfumet, witte wijn, wortelen, zeevruchtenmengeling en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelbakje

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, champignons, citroen, dille, eieren, grijze garnalen, nootmuskaat, paneermeel, peper, room, sint-jakobsvruchten, vetstof, zeeduivel en zout

Soort:
aardappelgerecht / frituur
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Veloutésaus

Ingrediënten:
bieslook, bloem, citroen, eierdooier, kippenbouillon, peper, peterselie, room, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Gefrituurde visknoopjes

Ingrediënten:
bloem, citroen, dille, eierdooier, komkommer, melk, peper, pladijsfilets, room, yoghurt en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes / beignets
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Kalbsrahmgulasch - Kalfsroomgoulash

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, kalfsfond, kalfsschouder, karwijzaad, knoflook, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, rode paprika, slagroom, tomatenpuree, varkensreuzel, witte ui, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Feines Rehragout - Fijne reeragout

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, bloem, buikspek, citroenrasp, jeneverbessen, jonge rode wijn, knoflook, olie, peper, peterselie, prei, reeschouder, rode ui, rozemarijn, sinaasappelrasp, slagroom, tijm, tomatenpuree, vossenbesconfiture, wildfond, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Met ricotta gevulde grote schelppasta met asperge

Ingrediënten:
amandelmeel, bloem, boter, citroen, grote pastaschelpen, harde italiaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, room, witte asperges en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Vegetarische daslook-blini

Ingrediënten:
baby-spinazie, bloem, boekweitmeel, boter, citroenrasp, citroensap, daslookbladeren, ei, gelaagde kaas, gist, melk, olijfolie, peper, radijs, spinaziesalade, suiker, zout en zure room

Keuken:
Duits
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / avondmaal uit Plenty more:

Gort en linzen met paddestoelen en zoete specerijen

Ingrediënten:
bloem, bruine linzen, citroen, dille, fijne kristalsuiker, gedroogde munt, gedroogde porcini, gemalen komijn, gemalen piment, gort, kaneel, olijfolie, peterselie, portobellopaddestoelen, ui, zonnebloemolie, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:

hartige zuiderse eclairs

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, citroen, eieren, gedroogde chiliflakes, amandel, honing, kerstomaat, melk, olijfolie, peper, rode ui, room, suiker, verse tijm, zachte geitenkaas en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:

Sint Jakobsschelpen

Ingrediënten:
aardappel, belegen cheddar, bloem, boter, citroen, dille, melk, room, sint-jakobsschelp, visbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans