Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Abbachio alla Romana - Lam op romijnse wijze
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, bouillon, lamsbout met bot, peper, rozemarijn, witte wijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, boter, bouillon, droge witte wijn, knoflook, kruiden, lamsschouder, lamsvlees, laurier, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, salie, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept van Okoko recepten: