31 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: 00-bloemaardappelansjovisansjovisfiletansjovis op zoutbladpeterseliebloemcitroencitroensapeiknoflookmelknootmuskaatoliepeperrode paprikarode uislagroomuiwaterwitte wijnwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - 101 ballen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 101 ballen:

Visballetjes met kurkuma & zonnebloempitten

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, citroen, ei, groene chilipeper, knoflook, komijnpoeder, koriander, kurkumapoeder, limoen, olijfolie, oud brood, rode chilipeper, rode ui, rucola, witvisfilet, zeezout, zonnebloempitten en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Tonijnempanadas

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, geroosterde paprika uit pot, olijfolie, rode paprika, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, tonijn uit blik, ui, verse bladpeterselie en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / hartige hapjes / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Paddenstoelensoufflé - soufflé di funghi

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bechamelsaus, boter, eekhoorntjesbrood, ei, fontina, knoflook, olijfolie, paddenstoelen, paneermeel, peper, porcini, ui, verse bladpeterselie, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Schuimige Groentesoep Met Citroenpangrattato

Ingrediënten:
ansjovis, asperge, bloemkool, boter, citroen, eidooier, groentebouillon, groenten, kervel, knoflook, knolselderij, kippenbouillon, bakolie, olijfolie, pastinaak, peultjes, slagroom, spinazie, tuinbonen, tuinerwten, uien, verse dille, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Paprikatortino - tortino di peperoni

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis op zout, boter, ei, gele paprika, groene paprika, majoraan, olijfolie, rode paprika, ui, verse basilicum, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis