Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Pipasener met sabayon
- Ingrediënten:
- bittere chocolade, bloem, boter, ei, gist, ricotta, rozijn, rum, sabayon en suiker
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- koek en gebak / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikozenjam, bakpoeder, bigarreaux, bittere amandelen, bittere chocolade, bloem, boter, cake, citroen, citroenrasp, ei, eidooier, eiwit, griessuiker, kaneel, maïzena, melk, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, slagroom, suiker, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het gouden bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Het beste van Roger van Damme: